Fanclub

In het voorjaar van 2020 bestaat de de officiële fanclub Aktivia-Borussia 10 jaar.

Het begon allemaal met enkele wilde ideeën tijdens de uitstapjes naar de Bökelberg en later Borussia-Park. Een vaste kern van enthousiaste Nederlandse supporters bezocht regelmatig een wedstrijd van Borussia. Steeds gingen er andere gezellige mensen mee. De plannen werden iedere keer meer concreet. En uiteindelijk is de knoop doorgehakt.

Het bestuur werd in april 2010 is gevormd, de fanclub werd officieel aangemeld bij (en geaccepteerd door) Borussia Fanprojekt. De fanclub bestaat uit het huidige bestuur en de leden die jaarlijks één of meerdere keren met ons mee gaan om Borussia aan te moedigen. Nieuwe leden zijn over het algemeen vrienden of bekenden van huidige leden en kunnen zich aanmelden nadat ze voor een eerste keer het enthousiasme en de sfeer in Borussia-park geproefd hebben. Verder hangt onze eigen unieke fan-sjaal sinds enkele jaren prominent het Fanhaus!

Via deze website houden we jullie op de hoogte van alle leuke dingen die komen gaan. Wil je zelf iets leuks aandragen voor deze website? Mail dan naar info@aktivia-borussia.nl

Aktivia-Borussia-Oorkonde