Fanclub Aktivia-Borussia

Sinds 1 april 2010 is de officiële fanclub Aktivia-Borussia een feit. Hiep hiep hoera!

Het begon allemaal met enkele wilde ideeën tijdens de uitstapjes naar Borussia-Park. Een vaste kern van supporters bezocht regelmatig een wedstrijd van Borussia. Steeds gingen er andere gezellige mensen mee. De plannen werden iedere keer meer concreet. En uiteindelijk is de knoop doorgehakt.

Het bestuur is gevormd, de fanclub is officieel aangemeld bij (en geaccepteerd door) Borussia Fanprojekt. De fanclub bestaat uit het huidige bestuur en de leden die jaarlijks één of meerdere keren met ons mee gaan om Borussia aan te moedigen. Nieuwe leden zijn over het algemeen vrienden of bekenden van huidige leden en kunnen zich aanmelden nadat ze voor een eerste keer het enthousiasme en de sfeer in Borussia-park geproefd hebben.

Via deze website houden we jullie op de hoogte van alle leuke dingen die komen gaan. Wil je zelf iets leuks aandragen voor deze website? Mail dan naar info@aktivia-borussia.nl