Borussia 115 jaar en Aktivia Borussia klaar voor nieuw topseizoen!

Proficiat, Borussia Mönchengladbach bestaat 115 jaar!

Vandaag 115 jaar geleden is VFL Borussia Mönchengladbach door deze heren opgericht, de rest is geschiedenis!!
Namens de Nederlandse fanclub Aktivia Borussia wensen wij de club, het bestuur én uiteraard het 1.Bundesliga-elftal van harte proficiat!

115 jaar Borussia

Fanclub Aktivia Borussia is klaar voor nieuw seizoen

Dit seizoen is Borussia voor het eerst in meer dan 30 jaar terug in de koningsklasse van het Europese voetbal. Geen Europacup 1 meer, maar nu écht debuteren in het kampioenenbal dat Champions League heet. Waar ‘we’ 3 jaar geleden niet door de laatste voorronde kwamen, is directe plaatsing voor de poulefase een nu feit. Bij deze willen we de ploeg + trainer bedanken voor het vorige superseizoen!! Zelf hopen we eind augustus / begin september kaarten voor de thuiswedstrijden in de Champions League te scoren, helaas gelimiteerd aantal kaarten per fanclub (i.v.m. de grote vraag naar kaarten).

Maar onze voorzitter Paul is niet alleen privé erg succesvol (Paul & Reggy, proficiat met jullie prachtige dochter Milou!), maar op het ticketfront was hij deze zomer net zo effectief als Max Eberl op de transfermarkt. Voor de wedstrijd tegen Bayern München (inmiddels uitverkocht) heeft hij 10 kaartjes weten te scoren en voor de wedstrijd tegen Wolfsburg 8 kaartjes.

Waarschijnlijk worden er nog meer wedstrijden bezocht in de heenronde. De wedstrijd tegen Schalke 04 is helaas al uitverkocht. Geïnteresseerde fanclubleden kunnen hier kijken voor welke wedstrijden en op welke tribunes nog kaartjes beschikbaar zijn. Voor hulp bij bestellen kunnen jullie je uiteraard melden bij de voorzitter en/of schatzmeister.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 1 = drie