Terugblik seizoen 2012-2013

1a

Het afgelopen seizoen was er eentje met vallen en opstaan. Zo ook voor onze fanclubleden dus. Aktivia Borussia heeft onze Fohlenelf bijgestaan in zomerse sferen, winterse oms tandigheden, een Europese uitwedstrijd in Rome en in bij diverse Bundesliga-wedstrijden. Lief en leed werd dit seizoen nadrukkelijk gedeeld. Na de schitterende zomerse Champions League sferen zakte Borussia namelijk ver weg qua niveau. Maar de sfeer rondom en tijdens de wedstrijden bleef top! Gelukkig werd rond de winterstop het spel en de resultaten beter en kwam de subtop weer in beeld.

11158_368104739964109_1234158735_n

De Europese uitwedstrijd in Rome was hét hoogtepunt van het seizoen. Met 10.000 uitsupporters Rome en het olympisch stadion bevolken was een waar feest. Helaas was het voetbal en resultaat minder, maar dat werd die zaterdag erop goed gemaakt met een gelijkspel tegen Borussia Doofmund. Een plek voor de Europa League bleef tot het einde in zicht maar werd helaas niet gehaald. Maar wij Aktivia-Borussia leden treuren niet en kijken vol goede moed naar het nieuwe seizoen vol prachtige wedstrijden, supersfeer én onze hagelneue eigen Fansjaals!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


twee × 1 =